Airfryer videoer

På denne side finder du videoer af vores udvalg af airfryer, så du kan få et overblik over de forskellige typer, før du køber din. Under hver YouTube-video finder du et link til det produkt, der er på videoen, så du nemt kan købe den, du kan lide.

AIRFRYER OPSKRIFTER

OM AIRFRYER TILBUD

Airfryer Tilbud

Airfryer Tilbud er en førende leverandør af Airfryer og er en del af Nordic Shopping Group. Airfryer Tilbud blev startet i 2020 og har siden været en af ​​de online butikker i sin branche med de fleste og bedste produkter til rådighed. Vores mål er altid at være konkurrencedygtige på pris, lager og kundeservice. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak fordi du tog handlen med os!

Nordic Shopping Group
Email: info@airfryer-tilbud.dk

Åbningstider support:
Mandag – fredag: 09-17:00
Lørdag – søndag: 11-18:00

Airfryer spørgsmål & svar (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er en airfryer?

Du har hørt det så mange gange, du har sikkert set det, men du undrer dig stadig over, hvad det er med en luftfryser. Det er nemt. Det er en nyligt opfundet mulighed for madlavning. Dette livreddende køkkenapparat kræver kun plads på bordet og gør næsten alt, hvad din almindelige komfur, ovn eller endda mikrobølgeovn kan. Den er bagt, stegt til en sprød sprød konsistens ligesom din frituregryde, og den varmer endda rester op. Hvis du spørger mig, er en frituregryde en kombination af mange køkkenredskaber i ét.

Hvordan bruges airfryer?

Ved hjælp af en konvektionsmekanisme til opvarmning af mad består dette apparat af et varmeelement, der overfører varme til madskuffen og en stærk blæser, der arbejder for at gøre maden til en jævn tilberedning. Mad anbringes i tilberedningskammeret. Kammerets kompakte størrelse er ikke bare tilfældig. Fabrikanten designet det på en sådan måde, at det kunne hjælpe med hurtigere madlavning. Ved blot at trykke på startknappen, efter at have indtastet dine foretrukne madlavningsindstillinger afhængigt af den mad, du laver, begynder frituregryden at lave din delikatesse.

Har du olie i en airfryer?

Jo du gør. Men her er det godt, luftfryseren kan tilberede jævnt med bare en spiseske olie eller bare en sprøjte med din valgte olie. En række ernæringseksperter er blevet citeret for at sige, at luftfryseren er den nærmeste madlavningsmetode, der fremmer et sundt liv. Men hvis du ikke vil bruge lidt olie, er det også godt. Bare sørg for at ryste ofte for at undgå at sidde fast.

Hvilken mad kan du lave med en airfryer?

Hvad du kan lave med en frituregryde er op til dig. Her er en liste over de mest populære ting at putte i din frituregryde; Grøntsager, kager og kiks, svinekød, oksekød og kylling, oksekød og laks, og ikke mindst et godt alternativ til opvarmning. - Frosset med

Er en airfryer pengene værd?

Tja, det er hurtigt at lave mad, friturestegt ligesom en rigtig kok, det er sundere og det fylder utroligt lidt plads med hensyn til køleskab og ovn. Ikke mindst giver det dig et nyt skær til at lave mere, bedre og sundere mad. Er det ikke nok til at gøre det værd?

Er airfryer sundere?

Spørgsmålet bør være, er der andre sunde madlavningsmuligheder end tilberedningsmetoden. At den bruger mindre olie gør den til et sundere alternativ. Det reducerer kolesterol og kalorieindtag i modsætning til andre madlavningsmetoder. Der har været bivirkninger ved at spise stegte fødevarer, fra hjertekomplikationer som trombose, fedme, og det har endda været forbundet med leverproblemer. Derfor kan vi begge konkludere, at hvis der er et alternativ til at have de samme sprøde måltider, som de er, når de er friturestegt, så er det meget bedre med en frituregryde.

Hvor meget koster en airfryer?

Det hele afhænger af funktioner, model og mærke, men hos Airfryer Tilbud får du en række forskellige prisklasser. Den billigste vi har koster 649 dkk. Og er et godt alternativ til dem, der ikke har brug for alle de ekstra funktioner, som de dyrere modeller har. Vi anbefaler Cecofry Deluxe Rapid Moon, som koster 1049 dkk til alle vores kunder baseret på feedback fra andre kunder.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi leverer på kun 1-3 dage, og derudover er der gratis forsendelse på alle vores frituregryde.

Har du en garanti?

Ja, skulle der være en fabriksfejl, defekt eller hvis der sker noget usædvanligt, har vi 2 års garanti på alle varer i vores online butik.

Vores partnere

Dampbox
Dampsvamp
Viabill

Nogle af vores partnere

Dampbox
Dampsvamp
Viabill